Clyde Carson vydal album a už chystá další

1795549_10152280625089933_98774307_n

Rodák ze severokalifornského Oaklandu patří ve svém profesním životě mezi ty, pro které platí, že méně je někdy více a kvalita je důležitější než kvantita. Přestože jeho kariéra není zrovna krátká, ve své diskografii má zhruba tolik kousků, kolik jich jen za poslední rok vydal Game. Teď ale hodlá zařadit vyšší rychlostní stupeň.

Nejenže je stále velmi aktivní v nahrávání slok pro všechny známé i neznámé rappery, kteří jej chtějí mít jako hosta na svém projektu, ale nedávno spolu s parťáky dali zase dohromady The Team a vydali druhý díl alba Hell of a Night. Navázali tak na čtyři roky starou jedničku, která světu (částečně) dala hit Slow Down. Podobný úspěch sice tentokrát asi nezopakují, ale nijak to neubírá na kvalitě onoho alba. Na něm je deset kousků a pokud v dnešním přetrapovaném hudebním prostředí hledáte nějakou změnu, tohle hyphy by vás mohlo potěšit.

Stejně tak i Clydeova sólo novinka Time. Ta prostě jednoho vyšla, aniž by kolem ní bylo velké haló, a to je škoda, protože tak víceméně zapadne. Nenabízí toho moc, jenom osm stop a ani na jednu z nich nevyhledával pomoc hostů. Pokud za ně nepočítáte vokály od zbytku The Team. Produkci opět dostal svěřenou Shonuff, který zanechal svůj typický rukopis a Clyde se tak stále drží svého stylu. Pokud hledáte něco, čím byste otestovali svůj soundsystem nebo reprosoustavu v autě, tohle je ideální kandidát.

A jen pár dní po vydání alba se objevil singl Let’s Get It, který je první vlaštovkou z druhého dílu Something to Speak About. Ten byl v plánu už před pár lety, ale nyní to vypadá, že je blíže než tehdy. Coming soon v případě Clydea dříve znamenalo čekat buď dlouho nebo napořád. To se teď ale naštěstí mění.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *