Novinka Sauce je návratem do let minulých

13774415_1595795554053333_1281192008_n

Září, tedy měsíc, kdy má vyjít album 1992, máme za rohem a na mediální masáž zatím stále čekáme. Na konci sprna začíná americké turné k 1992 a Block Wars, takže by bylo zvláštní mít turné bez alba a času je pořád dost. I když před šesti lety byl Game v Praze na The R.E.D. Album turné bez rudého alba. Už je to šest let, čas letí. My jsme tady už deset let a ještě o rok zpět se Game vrací v novince Sauce. Ta začíná promluvou od největšího motivátora hip-hopu – DJe Khaleda. Pak se rozjede kytarový beat od The Chemists a Game začne vzpomínat na své začátky, nahrávání The Documentary s 50 Centem a G-Unit a připomene taky fakt, že ani jedno z jeho alb nedostalo v časopise The Source plnou palbu a stále jej štve, že v roce 2006 nezískal Grammy a místo toho ji dostala Missy Elliott. To říkal už na tracku Rough a tak se zdá, že žije v nějaké alternativní realitě, protože ani v jedné kategorii, kde Hate It or Love It získalo nominaci, Missy Elliott nevyhrála. Jednou to byl Kanye West a podruhé The Black Eyed Peas.

Zpět k novince. Opět nevíme, jestli jde o singl z 1992, nepoužitý track z Khaledova nového alba Major Key nebo třeba jen takovou jednohubku, kterou Game nahrál poté, co se v klubu potkal s 50 Centem. Nejenže potkal, to se stalo už dříve, že byli na párty ve stejném klubu, ale tentokrát se i potkali tváří v tvář a prohodili pár slov. Jejich beef, který byl posledních několik let mrtvý, je tak oficiálně u konce. Snad to vydrží déle než do dalšího koncertu, kde bude Game fuckovat 50 Centa a skandovat G-Unot.

Musíme tedy doufat, že v září Game zazáří a přinese nám super album. Potom budeme moct vyhlížet evropské turné, které už je v plánu na zimu. Spíše než čekat na zastávku u nás budeme vyhlížet nejbližší místo za našimi hranicemi. Obal k albu 1992 ale už nemusíte vyhlížet, protože Game se o něj podělil na instagramu. Pokud vám připomíná jisté album od známého rappera, je to účel. Stejně jako Doggystyle jej nakreslil Joe Cool, který Snoopovi udělal obal i pro novinku COOLAID. Kreslíř do něj zakomponoval všechno, co pro Gamea znamená rok 1992 – Crips a Bloods, basketbalový Dream Team, Rodney King a následující nepokoje v Los Angeles a taky O.J. Simpson. Zakončíme to klipem k All Eyez, na který se lépe kouká, než se poslouchá.

13636273_1058886460894016_1846173760_n

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *