Game bude mít svou vlastní hru

the-game-block-wars

Hudba už není tak lukrativním odvětvím jakým bývala dříve, takže je třeba hledat nové příležitosti pro přítok peněz. Jednou z alternativ je třeba prodej marihuany. V Kalifornii je prodej a konzumace pro lékařské účely legální a je to velký business. Svoji vlastní značku má třeba Snoop Dogg, Wiz Khalifa, Method Man s Redmanem a taky Game. Ten spojil síly s firmou G FarmaLabs a vznikly tak G Stiks. Pokud vás zajímají detaily, přesměruji vás na stránky produktu. Tím ale spolupráce s firmou G FarmaLabs neskončila, protože Game se stal i tváří nápoje G Drinks, což je, ano, hádáte správně, limonáda s přidaným THC, která bude dostupná ve třech různých příchutích. Nápaditosti se meze nekladou.

G-Brand-Lemonades

Jak bude nápaditá Gameova hra s názvem Block Wars zjistíme někdy v blízké době. Už před nějakou dobou oznámil partnerství s firmou Atari, která hru na mobilní zařízení vydá. O co v ní půjde? Moc se toho neví, ale budete začínat jako pouliční gangster a postupně se budete vypracovávat výše na žebříčku kriminálních živlů. Dokáže Block Wars sesadit z trůnu Arnolda Schwarzeneggera a jeho Mobile Strike, což si tvůrci dávají za cíl? S tímto soudem musíme vyčkat na vydání hry. To by ale mohlo přijít už v pátek. To totiž vychází soundtrack ke hře. Přesně tak, mobilní hra má svůj vlastní soundtrack a můžete si poslechnout ukázku v podobě songu Get High.

Album bude mít deset stop a jediným hostem je zpěvačka Lorine Chia, se kterou v poslední době spolupracuje celkem často. Znamená to, že během necelých dvou měsíců dostaneme už druhé album. Co na tom, že pravděpodobně půjde o nepoužité věci z The Documentary 2 nebo jiných desek. To, co Game nepoužije, je častokrát lepší než hlavní tvorba ostatních. A samozřejmě nezapomínáme ani na 1992. Jenže to se zase opozdí. Nynejší plán je nastaven na září. A to, co jsem minule prohlásil o singlu All Eyez? Zdá se, že jsem měl pravdu, protože i přesto, že se k songu natočil klip, a podle několika záběrů a fotek ne zrovna levný, jde opravdu jen o promo singl, který se na albu neobjeví. V rádiu se songu poměrně daří, pohybuje se kolem 30. místa v žebříčku Rhythmic. Jeremih teď táhne a Game si toho je vědom. Jeremih si pozval Gamea na svůj mixtape Late Nights: Europe a další vzájemná spolupráce se jmenuje Let Me Know. Produkoval ji Bongo, který sáhl po samplu Aaliyah s vokály od Timbalanda. Nejde o součást nějakého alba, jen volně vydaný song, který reaguje na události ze světa z posledních dní a týdnů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *