Druhá polovina The Documentary 2 začíná získavat obrysy

game-by-kevin-wong

Začneme tím, že pro vás mám odpověď na otázku, kterou jsem položil v titulku u minulé novinky. Odpovědí je stručné a jasné: Ne! Album vyjde podle původního plánu 9. října, tedy za pět dní.

Game mohl překvapit a zároveň vydat i druhý disk, ale The Documentary 2.5, což je jeho oficiální název, dostaneme až o týden později. O názvu jsme se dověděli díky zveřejnění obalu, který se nese v podobném duchu, jako ten k první části. Víme taky to, že v pátek se nám představí tracklist, takže můžeme očekávat i krátké ukázky celého alba. Tedy pokud se tou dobou už nedostane na internet jinou cestou. Zatím si musíme vystačit s tím, co už víme, k čemuž můžeme přidat to, že na albu bude i Scarface, E-40 a Busta Rhymes. Hned několikrát by se měli ukázat Cool & Dre, ale bohužel úplně chybět bude DJ Khalil.

El Chapo na albu také nemá být, ale vypadá to, že dojde na remix, který si Game při vydání vysnil. Uběhl zhruba týden a Game v klubu potkal dvojici hispánských rapperů – Mr. Capone-E a Mr. Criminal. S prvním jmenovaným už jeden track vydal a to v roce 2009. O něco dříve se Mr. Criminal kamarádil se Spider-Locem, ale zdá se, že to už je historie, na kterou se nehledí.

the-documentary-2.5-hhnm

11881694_431932166993511_643787711_n

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *