Dočkáme se alba o něco dříve?

Od léta vycházejí alba po celém světě v pátek. Jednak proto, aby měli lidé po celém světě přístup k hudbě ve stejnou dobu a hlavně kvůli tomu, aby se zamezilo únikům na internet. Ale nezabránili tomu úplně.

Do data vydání The Documentary 2 zbývá ještě týden a jeden den a přesto už jste jej možná slyšeli, dokonce i v celkem obstojné kvalitě. Album se totiž dostalo do rukou jednomu DJi ze Španělska a bohužel pro Gamea a jeho label si jej nenechal pro sebe. Jestli jste nedočkaví, tak můžete hledat na Youtube nebo na webech, přes které se hudba šíří.

Ale pro eOne existuje jedno řešení. Posunout oficiální datum vydání na bližší datum, například už na tento pátek. Vše už je připraveno a vyčkáváním by se jen obírali o zisky. Něco podobného nedávno postihlo i Bjork, Madonnu nebo A$AP Rockyho a díky rychlé reakci měli jejich fanoušci možnost si album poslechnout legální cestou místo toho, aby jej složitě hledali po pochybných stránkách.

Není to jediná negativní zpráva. The Documentary 2 se odkládalo i kvůli několika soudním jednáním a teď k nim přibyla další. První z nich je následkem rozhovoru pro The Breakfast Club. V něm došla řeč na DJe Stara, kterému Game slíbil zlomenou čelist, za jejich dřívější problémy, stejně jako za incident s DJem Envy. Star to nahlásil policii a ta na něj bude čekat při jeho další návštěvě New Yorku. Game odpověděl, že teď musí řešit několik soudů, takže se z Kalifornie na nějakou dobu nechystá vycestovat. Další případ se týká zrušeného vystoupení v Cambridge, za které si nechal vyplatit zálohu 10 tisíc dolarů. Na koncert ale nedošlo a peníze nevrátil, takže agentura nyní žádá peníze zpět.

A to jsem ještě nezmínil to, jak znovu ožily konflikty s Lil Durkem, Young Thugem a taky 40 Gloccem… Spíše se podívejte na video, které rozebírá beat Blood Diamonds z minulého alba Jesus Piece.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *