Diddy, Biggie a Ferrari

ferrari

Tahle tři slova nejlépe shrnují novinku, která se jmenuje Standing on Ferraris (pokud jste to z obrázku nepoznali). Tu spousta nás očekávala ještě před vydáním tracklistu, protože použitý sample, Kick in the Door od Biggieho, byl jasně rozpoznatelný už z krátké ukázky na instagramu.

Hudební podkres, sampluje i kousek bicích z Things Done Change, je i důvod k tomu, proč je na nahrávce jako host Diddy. Ten nerapuje a jen promlouvá na konci, jak je tomu u něj poslední dobou zvykem. Zabral tak ale místo pro další sloku, která existuje, ale tím pádem byla vystřižena. Diddy během svého proslovu říká, že mu Game jednoho dne daroval Ferrari a poté jeli ulicemi a natáčel je při tom Hype Williams. Ne pro videoklip, ale jen tak. Nevíme, jestli se jedná o další singl, protože song se nejdříve dal samostatně koupit přes Google Play a poté vyšel na iTunes. Takže kdo si předobjednal album, může už nyní stahovat.

Minimálně ale víme, jak je na tom El Chapo. Na albu jej nenajdeme. Poté, co se song dostal ven, dal Game požehnání jednomu DJi a ten jej oficiálně odpremiéroval ve své show. Nějakou dobu se dal i stáhnout, ale kvůli potížím s právy byl odkaz odstraněn, takže musíte hledat na vlastní pěst.

V posledních dnech, kdy byl Game v New Yorku, vyšla řada rozhovorů a většina z nich se zabývá stejnými tématy, takže nemá cenu dívat se na všechny. Ze všech vyberu ten pro Mass Appeal, který je rozdělen na tři části, Game v něm dostával nejlepší otázky a mohl se vyjádřit, aniž by jej někdo přerušoval. Témat se v něm vystřídá několik a logicky přišla řeč i na album. O přítomnosti Nase víme. Teď jsme se dověděli, že jejich spolupráce nese název Ghetto a jako producent se pod ní podepsal will.i.am, takže bude na co se těšit. Určitě si ale poslechněte i zbytek. V jiném rozhovoru zase prozradil, že mezi hosty na druhém disku bude YG. A taky producent S1, který je zodpovědný za Blood Diamonds z Jesus Piece.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *