Čekání je konečně u konce

11850111_976191129111831_1569868571_n

Do data vydání sice ještě zbývají tři týdny, ale aspoň víme, že déle už čekat nebudeme. Ještě před pár dny to vypadalo velmi bledě, žádná propagace, žádné novinky, datum vydání se posouvalo, ale to všechno je minulost. The Documentary 2 je na iTunes dostupné k předobjednávce a to včetně tracklistu.

Neznáme tak seznam producentů, i když mnohé se dá vydedukovat, ale je vidět, že Game tentokrát šetřil na hostech. Alespoň na své poměry. Z dříve vydaných singlů na albu bude jen 100. Nechybí ani všemi očekávané tracky Dollar and a Dream, Step Up, Mula nebo On Me. Mezi hosty není víceméně žádné překvapení. Game si pozval své kamarády, ať už patří do staré školy nebo jsou to v současnosti populární jména. Příjemně mě potěšila přítomnost Q-Tipa. Někomu by mohl vadit Future, ale pokud si jejich společnou věc Dedicated poslechnete, je venku v celé délce jako nový singl, tak uznáte, že to šlape slušně. Rozhodně lépe, než třeba I Remember.

Lehce zarážející je nepřítomnost Lil Waynea a několika jiných lidí. Ale na CD se vleze jen omezené množství materiálu a vypadá to, že Game vybral devatenáct těch nejlepších věcí, které měl. Pokud jste hodně nedočkaví, tak na iTunes jsou devadesátisekundové ukázky všech písniček. Já je projel jen zběžně a odpočívám 21 dní do vydání.

1. Intro – Documentary 2
2. On Me (feat. Kendrick Lamar)
3. Step Up (feat. Dej Loaf & Sha Sha)
4. Don’t Trip (feat. Ice Cube, Dr. Dre & will.i.am)
5. Standing On Ferraris (feat. Diddy)
6. Dollar and a Dream (feat. Ab-Soul)
7. Made In America (feat. Marcus Black)
8. Hashtag (feat. Jelly Roll)
9. Circles (feat. Q-Tip, Eric Bellinger & Sha Sha)
10. Uncle (Skit)
11. Dedicated (feat. Future & Sonyae)
12. Bitch You Ain’t Shit
13. Summertime (feat. Jelly Roll)
14. Mula (feat. Kanye West)
15. The Documentary 2
16. New York, New York
17. 100 (feat. Drake)
18. Just Another Day
19. LA (feat. Snoop Dogg, will.i.am & Fergie)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *