The Documentary 2 bude dvojitá dávka rapu

Zmínil jsem to včera na facebooku, zprávy ohledně toho kolovaly po internetu už pár dní a teď je to oficiální. The Documentary 2 má v sobě číslovku, protože kromě pokračování bude obsahovat i dvojnásobek hudby!

Materiálu pro svá alba Game vždycky nahrával hodně a co se nevlezlo na album buď vyšlo na mixtapu nebo jen tak samostatně. Teď jej využije na druhém disku. Zatím jsme se dozvěděli jen pár střípků, ať už z rozhovoru na HOT97 nebo díky AMA na redditu. Hlavní věc. Na albu bude Nas. A třeba taky Lil Wayne a asi i spousta dalších lidí, kteří se protočili ve studiu. Druhá část vyjde o týden později, tedy 16. října. Pokud budete chtít mít fyzickou kopii, tak máte dvě možnosti. Buď si 9. října koupit první část nebo počkat o týden déle a koupit si je dohromady jako dvojalbum, kde bude 38 stop. Album tedy vyjde skoro o rok později, než původně mělo, ale to teď myslím nikomu vadit nebude. Tracklist a další věci snad můžeme očekávat v následujících dnech.

Mezi odpověďmi se vyjádřil i k dokumentu k The Documentary 2, který v posledních dnech promítal spolu s fotografem Jonathanem Mannionem. To je ten, co fotil booklety snad všech Gameových desek. Dokument se ještě musí dostříhat a pravděpodobně se k němu dostane i veřejnost. Na zimu je zase naplánované turné do Evropy, minimálně do Velké Británie a Francie, a na EP s Edem Sheeranem nezapomněl. Jen teď oba mají spoustu práce. Pro track Dollar & a Dream zvažoval dva lidi. Buď J. Colea nebo Ab-Soula. Volba padla na druhého jmenovaného. A jako nejoblíbenější stolní hru má Game Monopoly.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *