VIDEO: Game a Drake v Comptonu v klipu 100

100

Už je to více než měsíc od vydání tohoto singlu a v rádiích rotuje třetí týden. Poměrně úspěšně, nutno dodat. Všichni tedy netrpělivě vyhlíželi videoklip k singlu, který stále ne a ne přicházet. To znamenalo žádné nové promo a tedy pozdější vydání The Documentary 2. Vzhledem k současnému stavu nahrávání se dá s klidem říci, že v kalendářním létě už to nestihne. Nebo jen těsně.

Ale možná se čekání vyplatí, protože Drake je nyní díky konfliktu s Meek Millem na koni. 10. srpna se navíc rozjíždí nová reality show She’s Got Game. Pravděpodobně nejste její cílovka, ale jako reklama to poslouží více než dobře. Teď už si ale pusťte onen dlouho očekávaný klip, ve kterém se Drake a Game prochází Comptonem a všude kolem nich svítí červená barva. Drake se rozhodl zůstat neutrální, ale i tak to vypadá, že se na natáčení bavil.

Ještě jedna poznámka. Game zmiňuje, že on a 4 Bent byli jako Meek Mill a Lil‘ Snupe, ale v dalším rýmu varuje, že pokud někdo dissuje Drakea, tak není v Los Angeles vítán. Platí to i pro tento případ? Na snapchatu se Game podělil o to, jak si užívá Drizzyho nový disstrack na Meeka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *