Víme, kdy vyjde The Documentary 2

10963862_1601568980056549_1281043976_n

Tedy podle současného plánu. A ten je nastaven na 30. června. To je den, kdy se narodil Gameův první syn Harlem Caron. Objevil se před deseti lety na obalu prvního The Documentary a tato příležitost bylo pro Gamea perfektním důvodem pro vydání alba.

Pár dní před ohlášením data se objevil obrázek údajného tracklistu. Zajímavé na něm je to, že jako datum vydání je uveden právě 30. červen. Ale několik věcí hovoří proti jeho pravosti, takže neberte to, co je v něm napsané, jako vytesané do kamene. Zaprvé to, že Dr. Dre, který je na obrázku uveden jako producent, v týden starém rozhovoru řekl, že pro album spolu zatím nic nenahráli. Druhou věcí je to, že v tracklistu chybí Rida s Dej Loaf. K songu totiž vznikl videoklip a bylo by zvláštní, kdyby se na albu neobjevil alespoň jako bonus. Navíc když vydavatelem je malé eOne. Plány s Cash Money asi padly kvůli současným problémům mezi labelem a Lil Waynem. A myslíte, že ze všech nepoužitých songů z minulosti by použil právě Would I Be Wrong s Akonem?

Pokud byste měli možnost si někdy s Gameem zahrát basketbal, tak vás od toho odradím. Před sedmi roky si kvůli šarvátce na hřišti odseděl pár dní ve vězení a teď mu hrozí další trest za napadení hráče, který je bohužel i policista. Navíc mu prý i hrozil zabitím. Stejná výhružka měla přijít i z druhé strany. Uvidíme, jak dopadne vyšetřování a jestli vůbec k něčemu dojde.

Singl Rida k poslechu v CD kvalitě

Z natáčení klipu Rida

Údajný tracklist alba
qs2kbq.jpg

2 komentáře na „Víme, kdy vyjde The Documentary 2“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *