Nový klip, nová show, nový nepřítel

fr5b.tif

A taky další soudní proces. Tentokrát za napadení fotografa, kterého si najal policista, se kterým měl Game problémy. K incidentu mělo dojít při předávání právních dokumentů k prvnímu případu. Bude mít tenhle seriál pokračování? Snad ne. A myslím, že vás zajímají jiné věci. Například nový videoklip! Tak nějak jsem na něj zapomněl a příjemně překvapil. Singl pořád považuju za průměrný, ale na klip. Pokud natočil takto výpravný klip, tak asi půjde o oficiální singl pro The Documentary 2. Všichni doufáme, že datum vydání na konci června stále platí.

Reality show Marrying the Game asi byla úspěšná a po třech řadách tak dojde na pokračování. Bude se jednat o jiný formát pod názvem She’s Got Game. V show půjde o to, že Game bude každý týden během svého turné po USA trávit s jinou dívkou. Zajímavé bude to, že ji vždy vybere někdo z jeho známých kamarádů. Hudba už tak nevynáší a je potřeba z něčeho zaplatit barák a auta v garáži. Deset epizod se má dostat do televize během léta.

A třetí novinka se týká nově zažehlého konfliktu. Jestli jste posledního asi půl roku spali, tak vám mohl utéct boj mezi Lil Waynem a Cash Money. Zapojen je do něj i Young Thug, jakožto součást Cash Money a Birdmanův nový oblíbenec, který z této pozice vystrnadil právě Waynea. Celá aféra je pěkně shrnuta zde. Game měl v úterý koncert v New Orleans a během něj se do Young Thuga pustil s tím, že kdo má problém s Lil Waynem, má problém i s ním a varoval jej před případnou návštěvou Kalifornie. Nejvtipnější na všem je asi to, že celý „beef“ se zatím odehrává na instagramu. Pro mě osobně má tahle sranda jednu výhodu. Minimálně v blízké době se Game a Young Thug neobjeví společně na jednom tracku. Raději uvidím více věcí podobných novince Feelin‘ Myself, kterou má na svém novém albu Joe Moses a která je poctou Mac Dremu. A vše zakončíme videem z natáčení The Soundtrack s Meek Millem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *