Informace o The Documentary 2 se množí

mgid uma image mtv.com 9631947

Minulý víkend se v Los Angeles předávaly ceny BET Awards. Game se zúčastnil jen jako hráč v basketbalovém zápase celebrit. Mimo to ještě poskytl několik rozhovorů a logicky přišla řeč i na chystanou desku.

Několikrát jako termín vydání padnul srpen. Jelikož je Game v poslední době skoro nonstop ve studiu a finišuje práce na albu, tak je to velmi pravděpodobné datum vydání. Amazon jako datum vydání uvádí 7. srpna (nyní alba vycházejí v pátek), ale nedivil bych se, kdyby album vyšlo až koncem měsíce nebo dokonce v září. Game ale nahrál spoustu materiálu, válí se všude možně po instagramu, takže je možné, že před vydáním jej použije jako promo pro mixtape nebo něco ve stylu Sunday Service.

Nebo v to alespoň doufám, protože pokud má jít o důstojné pokračování, tak songy jako nově vydané Everybody on the Floor na něm nemůžou mít místo. Musí uvolnit prostor pro pecky, jakými budou např. ta s Kendrickem, Ab-Soulem nebo nějaké další, o kterých zatím nevíme. Protože pokud nahrával s producenty, kteří se před deseti lety podíleli na prvním albu, tzn. Dr. Dre, Kanye West, Scott Storch, Cool & Dre, Timbaland, Just Blaze, tak je škoda místo nich vybrat songy, které se nijak neodlišují od ostatní současné produkce. Přidejte si k nim ještě DJe Premiera, Swizz Beatze nebo Alchemista a máme tu kandidáta na jedno z nejlepších alb roku.

Během prací na albu si Game musel odskočit i na soud, kde byl prohlásit svou nevinu v případu napadení policisty mimo službu na basketbalovém zápase letos v březnu. Ten žádá dvanáct milionů dolarů jako odškodné a za lékařské a jiné výdaje. Pokud by byl Game odsouzen, tak mu hrozí až tři roky vězení. Není to jediná zpráva ze soudních síní z posledních dní. Jiný soud rozhodl, že Game musí zaplatit 200 tisíc dolarů své bývalé chůvě za urážku na cti, když o ni přede dvěma lety varoval ostatní na instagramu. Po zveřejnění se na ni měly sesypat výhružky smrtí, přišla o práci a propadla depresím.

Velkou hlavu si z toho Game asi nedělá, protože podle vlastních slov pořád utrácí peníze z éry G-Unit. Občas bych byl rád, kdyby se do této éry Game vrátil ve své tvorbě, nebo se jí alespoň přiblížil. Třeba jako to je v songu California, ke které nyní vyšel i klip. Úplná novinka to ale není. Song vznikl minimálně před rokem.

1 komentář na „Informace o The Documentary 2 se množí“

  1. Dvanáct milionů dolarů?? 😀 Muž zákona zavětřil, že ho uzemnil černoch při penězích, tak z toho chce vytřískat doživotní rentu 😀 Btw. už by to album mohl vykopnout ven, nemůžu se dočkat 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *