Game jako komiksová postava + nové klipy

Marvel a hip-hop k sobě mají blízko. Najdete spoustu rapperů, kteří se považují za nerdy a v mládí četli komiksy a některým to zůstalo až do dospělosti. Loni se v komiksovém vydavatelství tedy rozhodli tohoto spojení využít a začaly vznikat tzv. hip-hopové variant covery pro různé komiksové série od Marvelu. V nich se skřížili například Spider-Man s Nasem, Ant-Man a Biggie, 2Pac a Daredevil, The Roots a Avengers nebo Dr. Dre a Doctor Strange. Za více než rok tak vzniklo přes 70 unikátních obálek, které si můžete prohlédnout například zde. A na Gamea došla řada až nyní.

Možná si ještě pamatujete na rým v songu Martians vs. Goblins: „Mad that DC comics overlooked me, Cause Captain America’s straight pussy.“ Možná byli u Marvelu zapšklí, že si Game spletl takovou základní věc a proto dostal vlastní cover až nyní. O sloku dříve potom správně rapuje: „Mad that Marvel overlooked me, cause Spider-Man and Hulk straight pussy.“ A právě Hulk dostal pobodu odkazující na cover The R.E.D. Album, kde červenou vystřídala rozzuřená zelená. Pokud si říkáte, proč má Hulk dlouhé vlasy, tak je to proto, že v nové řadě bude hlavní postavou Jennifer Walters neboli She-Hulk. Ještě dodám, že obálku nakreslil Rahzzah.

Novým klipem je samozřejmě Baby You a rovnou dvě nová videa má venku Clyde Carson. Trap Boomin‘ je z alba Time a Let’s Get It najdeme na Something To Speak About II, které má vyjít ještě do konce roku, takže se určitě těšíme na vánoční dárek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *