Black Wall Street hlásí návrat

Untitled-3

Přestože Game se touhle značkou už nějakou dobu neprezentuje a od té doby vystřídal několik názvů, než se ustálilo současné Blood Money, my jsme z praktických a taky nostalgických důvodů zůstali i původního jména. A zdá se, že jsme udělali dobře, ale o tom více až níže.

Posledních několik dní bylo informačně bohatých. I co se rozmanitosti týče. Asi nejvíce se psalo o tom, co se stalo v Miami. Stitches, ani se mi nechce psát rapper, už přede dvěma měsíci po instagramu „vyhrožoval“ Gameovi po instagramu. A teď se Game konečně dostal do jeho domovského města. Jak to dopadlo?

Celkem zajímavě, což se médiím vždy hodí do krámu. Stitches nejdříve asi dvě hodiny čekal před klubem, ve kterém se Game nacházel. Když vyšel ven, tak samozřejmě došlo ke střetu. Střetla se pěst s obličejem Stitchese. Ale nebyla to Gameova pěst, napřáhl jeho manažer Cash „Wack100“ Jones. Game je totiž momentálně na podmínce a nechtěl další potíže, což bylo vhodné rozhodnutí, protože Stitches se poté oháněl žalobami, i když se zdá, že na ně nakonec nedošlo. Video z potyčky najdete zde.

I následný vývoj je zajímavý. Na druhý den dostal Stitches další nakládačku, tentokrát od jeho vlastních kamarádů, kteří, jak on tvrdí, byli zaplacení z Gameovy strany. Poté Stitches přišel s tím, že se s Gamem utká v boxerském ringu v zápase podle pravidel. Game souhlasil pod dvěma podmínkami. Nejdříve se Stitches musí utkat s jeho známým Nicky D’s a nedostat knock-out a Stitches musí podepsat prohlášení, že nepodá žádné obvinění. S tím Stitches nesouhlasil a o pár dní později v rozhovoru řekl, že celou tuhle situaci považuje za uzavřenou. To tedy bylo rychlé… Navíc dodal, že Gameovi děkuje za pozornost, kterou se mu tímto dostalo.

Teď už se ale pojďme podívat na muziku. Začneme tím, že konečně známe podobu dlouho očekávané sběratelské edice The Documentary 2. Datum vydání je 22. ledna 2016. Kromě obou částí a tlustého bookletu bude přibalen i třetí disk. Ten bude nakonec o něco chudší, než bylo původně řečeno. Vedle El Chapo a The Soundtrack bude obsahovat ještě dvojici tracků Ride Solo a Give It To You s Trey Songzem, který byl s největší pravděpodobností v dokumentu o natáčení alba.

EONE5421CD

A teď už zpět k Black Wall Street. Game na instagram vložil několik fotek s číslem 1992 a připsal k tomu Black Wall Street Entertainment a „no features“ s tím, že producentem je Bongo. Lze se tedy domnívat, že půjde o mixtape, který se obejde bez jakýchkoliv hostů. Co tedy znamená zmínka o Black Wall Street? To zatím nevíme. A kdy vyjde? Na Vánoce nebo snad na Nový rok? A proč zrovna 1992? Na odpovědi si budeme muset počkat.

Jistě ale víme, že je venku klip pro My Flag/Da Homies. Jde o poměrně tradiční klip. Vymyká se snad jen délkou a vousatým vidlákem v montérkách. Těžko říct, jestli se na natáčení octnul náhodou, nebo byla jeho přítomnost záměrem. Každopádně pobaví. S jistotou víme i to, že Game se ukáže na albu Malibu, které vydá Anderson .Paak. Zpěvák svou druhou desku vydá 15. ledna a track Room in Here, na kterém pracoval Game a Sonyea Elise, takže pravděpodobně vznikal zároveň s předchozími společnými věcmi, si můžete poslechnout už nyní.

Na konec vám popřeji jen hezké svátky a šťastný vstup do nového roku. Uvidíme, co nás v něm čeká. Obávám se, že koncert u nás nebude, ale zahraniční data stále platí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *