Točí se další klip a vyšel nový track

"The Documentary" 10th Anniversary Party And Concert

Od vydání klipu k singlu 100 uteklo už hodně času. Přesněji tři a půl měsíce, během kterých stihlo album vyjít. Materiálu na obou discích je víc než dost, takže taková prodleva mezi dalším klipem byla možná způsobena tím, že Game se prostě nemohl rozhodnout, kterou pecku zfilmuje. Teď už ale ví a víme to i my. O víkendu se natáčelo video k My Flag.

Zajímavá volba hned ze dvou důvodů. Prostoru tam má Game velmi málo a navíc bylo potřeba sehnat všechny hosty na jedno místo a v jeden čas. Podle záběrů z natáčení to ale vypadá, že se to podařilo a dostaneme tak videoklip, ve kterém se spojí červená s modrou. Otázkou je, za jak dlouho jej uvidíme.

Druhá věc je novinka je poloviční, ale neméně zajímavá. Nějakou dobu po vydání se z iTunes verze alba, stejně jako z dalších distribucí (např. Amazon), vytratil song Magnus Carlsen. Diskutovalo se o problémech s použitým samplem (Rocket Love od Stevieho Wondera), které se ukázaly být pravdivé. Tracklist je ve zmíněných obchodech opět kompletní, ale stopa číslo dvě zní jinak. Vokály zůstaly stejné, ale kompletně se změnil hudební podklad. Pokud si novou verzi chcete poslechnout, tak na Spotify je stále ta původní, takže musíte do zmíněných obchodů, které vám nabídnou krátkou ukázku.

Pokud jde o prodeje, tak ty postupně utichly. Překvapivě lépe se stále prodává první disk, který se za uplynulý týden dostal na 60. místo žebříčku (5600 prodaných kusů). Druhý disk se do horní stovky neprobojoval.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *