Game přišel o desetiletou vítěznou šňůru

The-Game-with-Red-Porsche-Panamera

A přitom ještě před týdnem ji protáhl na sedm. Sedm alb, které debutovaly na první příčce žebříčku R&B/Hip-Hop desek. A tím posledním je The Documentary 2. Z tohoto hlediska se vydání dvou alb v rozpětí jednoho týdne nevyplatilo.

Každé se totiž jmenuje jinak, tudíž jde o dvě rozdílné položky a prodeje se tak nesčítají. Když jsem tedy minulý týden psal, že The Documentary 2.5 čeká trochu větší konkurence v rámci žánru, tak jsem nakonec měl pravdu. Kolega od eOne Joe Budden nakonec nestačil ani na první část alba a skončil ve druhé desítce. Přemožitelem Gamea se stal Machine Gun Kelly s druhotinou General Admission. A bylo to těsné. Ne tak těsné, jako před lety s LAX, ale o 2500 prodaných kusů více mu stačilo na první místo mezi hip-hopovými deskami. V hitparádě Billboard 200, která není omezená žánry, skončilo The Documentary 2.5 bramborové. Připsalo si 44531 prodaných kusů a první část se nachází o čtyři příčky níže. Na osmičku ji vyneslo 23417 platících zákazníků. Tímto se Game dostal mezi dvacítku nejlépe prodávaných hip-hopových desek roku 2015. Uvidíme, jak vysoko nakonec vyšplhá.

Možná by nebylo špatné toto snažení podpořit dalším singlem. 100 sice s vydáním alba poskočilo o deset míst na jednatřicítku a El Chapo se v sekci Rap Digital Songs dostalo na místo 25., ale určitě je zde větší potenciál. Větší potenciál měl i track Step Up, ze kterého byla odstraněna třetí sloka. Byla ve stylu Biggieho Ten Crack Commandments a poslechnout si ji můžete ve videu níže. Venku je i dlouho očekávaný remix singlu Juice od ADho, který se objevil na My Flag/Da Homies.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *