Další člen Blood Money prozrazen

Screen-shot-2014-02-12-at-11.14.12-AM

Posledně jsem se zaměřil převážně na lidi, kteří fungovali ještě pod značkou Black Wall Street. S novým názvem přišli i nováčci. Už víme, že pod Blood Money patří Skeme a zpěvačka King Marie. Jestli jste pozorně poslouchali dřívější Gameovy mixtapy, tak vám určitě něco říká i jméno Dubb, tedy nově oznámený člen. Přesněji mixtapy Black Wall Street Journal a YouKnowWhatItIs 4, kde se několikrát ukázal vedle Kendricka Lamara nebo Jay Rocka. Ty Game na svou stranu nezískal, tak alespoň teď Dubba. Pokud chcete posoudit, kam se za těch sedm až osm let posunul, tak začátkem roku vydal mixtape Never Content. Snad bude na chystané kompilaci dostatečně slyšet.

Spolupráci s eOne si Game velmi chválí. Hlavně proto, že jejich nabídka je lepší než ta od Interscope, kterou dostal ve svých začátcích. Podle vlastních slov dostal dva miliony dolarů a k tomu další milion na nahrávání a milion na propagaci, který si ale nechal, protože se svými známostmi dokáže udělat promo zadarmo. Snad tedy nepůjde o obchodní neúspěch. Sice má smlouvu jen na tohle album, ale ani tak by mu to neudělalo dobrou reklamu.

Je Scipio váš oblíbenec a je vám líto, že už dlouhou dobu nic nevydal? Teď sice vyšla novinka, kde je jako host Crooked I, ale možná by bylo lepší, kdyby si ji Scipio nechal pro sebe. To Juice se ukázal nedávno s novým singlem a teď ještě pomohl kolegovi Red Angelovi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *