Nová jména i staří známí

925858_840919199271375_430701414_n

Kolem značky Black Wall Street a následných odnoží se propletlo velké množství lidí. Někteří vydrželi jen chvíli, jiní zase celkem dlouho. Do té druhé kategorie patří i Juice. Ten o sobě dal vědět naposledy někdy před rokem až rokem a půl, kdy ohlásil zpoždění vydání American Me IV: The Process a následně zmizel s tím, že mixtape vůbec nevyšel. Teď je Juice zpět a to s novým jménem, tedy svým občanským Richie Evans, a plánem vydat 21. července EP The Process. Tentokrát pod vlastní značkou The Evans Administration. Bohužel se bojím, že už mu trochu ujel vlak.

Vzhledem k tomu, co se nedávno stalo, už se tady logicky neobjevuje Compton Menace. Ten teď vydal vlastní disstrack na Gamea. Akorát nemohl zvolit horší načasování, protože to, co jejich spor rozjelo, byl problém s Lil Durkem, kteří si oba zúčastnění stihli vyříkat. Třeba to vyjde příště.

A nováček Raymeo se zde už jednou objevil. Teď je tady rodák z Comptonu znovu se singlem Commas. Ještě musím počkat na další materiál, jestli mě dostatečně přesvědčí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *