Audionovinky z posledních dní a týdnů

13151161_1802650666625145_648435170_n

Od poslední zveřejněné novinky se udála spousta věcí. A tím myslím fakt spousta, takže se nebudeme zdržovat nějakými formalitami a rovnou přejdeme na věc. První novinku bych stihl už minule, ale obsahem nezapadala a kvůli neustálému odkládání vám ji přináším až nyní. Je to přesně měsíc od 20. dubna. Mezi rappery jde o oblíbený svátek a Game jej samozřejmě slaví také. Jak jinak než s Marií a Janou. Mimo to ale nahrál song pro všechny milovníky zeleného zlata. Jmenuje se prostě – 2 Blunts. A jako perfektní host byl zvolen Wiz Khalifa. Doplňuje je zpěvačka Lorina Chia, která byla slyšet i na poctě Princovi. Kvalitativně nejde o nějakou pecku, ale úplná tragédie to taky není. Nicméně na trůnu této kategorie, co se tvorby Gamea týče, stále sedí I’m the King.

8. května jsme kromě Dne vítězství slavili i Den matek. Toho už se nedožila Afeni Shakur, když o pár dní dříve, 2. května, zemřela ve věku 69 let. Příčinou smrti měl být infarkt. A tušíte správně, že to Gamea přimělo k návštěvě studia, kde vznikla píseň Mama. Ta je věnovaná právě Afeni, a několikrát v ní uslyšíte odkazy na Tupacovu Dear Mama, ale nejen jí, nýbrž i Gameově mámě a všem ostatním na světě. Na produkci si Game pozval duo StreetRunner a Tarik Azouzz, kteří pro něj loni udělali track New York, New York na The Documentary 2, a o zpěv se postarala Sonyae. Tu můžete slyšet na obou discích loňského dvojalba.

Třetí novinka je oproti těm předchozím ještě čerstvá. Jmenuje se Roped Off a na veřejnost se nejdříve dostala informace o natáčení videoklipu, které proběhlo minulý víkend v Los Angeles. Skrze sociální média se posléze zjistilo, že jde o song, který bude součástí dokumentárního filmu, nebo seriálu, Straight Into Compton. Informací je málo, ale premiéru by měl mít ještě v květnu na stanici A&E. Venku je pár záběrů a fotek z natáčení, ale singl si můžete poslechnout v celé kráse. Do beatu od League of Starz rapují i Problem a mladíček Boogie, který si udělal jméno dvojicí mixtapů Thirst 48 a The Reach. Kromě dokumentu můžete čekat i na mixtape 1992. Game prozradil, že vyjde v červnu, takže to vidím někdy na srpen. Ale třeba tentokrát překvapí a stihne z velkého množství materiálu vybrat ten, podle něj, nejlepší včas.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *