Game reaguje na reunion G-Unit

Pokud sledujete dění v hip-hopu, tak jste asi zaregistrovali, že o víkendu se na newyorském Summer Jamu dali znovu dohromady čtyři členové G-Unit. Tedy 50 Cent, Lloyd Banks, Tony Yayo a Young Buck. Přitom ještě nedávno na sebe plivali a říkali, že s G-Unit je nadobro konec a teď připravují další album.

Pokud bych si měl na něco vsadit, tak za návratem stojí peníze. Zrovna 50 Cent je potřebuje ze všech nejméně, ale třeba takový Young Buck na tom poslední dobou nebyl nejlépe a nevím, co jiného by ho přinutilo dát se znovu dohromady s lidmi, kteří jej zradili a posmívali se mu. Game peníze asi nepotřebuje a na situaci vtipně zareagoval na instagramu obrázkem, na kterém dal znovu dohromady svoji partu. 50 Cent následně znovu potvrdil, že s Gamem se do budoucna rozhodně nepočítá.

Gameovi ale nedělá problémy vyříkat si neshody, jak dokázal v minulosti už několikrát. Třeba Ca$his jej v dávné minulosti dissoval po odchodu z Aftermath a teď spolu nahrávají. Choppin‘ Paper je po Do It All jejich druhou společnou nahrávkou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *