UPDATE: Podává se poslední večeře

UPDATE: Nakonec se ven dostala verze v takové podobě, v jaké byla stvořena, tedy s kvalitním zvukem a bez DJ tagů a navíc volně ke stažení, stačí kliknout na tu malou šipku. Pokud vás baví i instrumentálka, kterou dělal DJ Pain 1, tak ta je dostupná zde.

A je už značně vystydlá a oschlá. O čem je řeč? O tracku The Last Supper, který měl být přibalen na Jesus Piece jako bonus v edici prodávané v obchodě Best Buy. V té jsou i Blood of Christ a Holy Water, které vyšly společně s albem, ale The Last Supper s Jadakissem, Stylem Pm a A.R.em nebyla k nalezení, takže jsem si, společně s ostatními lidmi, řekl, že asi šlo o mylnou informaci a nic takového ve skutečnosti neexistuje. Track se ale v září objevil na Youtube bez povšimnutí většiny fanoušků a o tři měsíce později doputoval i ke mně, takže rok po vydání alba si ho můžeme poslechnout.

Měli jste za to, stejně jako zbytek světa, že Game je oficiálně u Cash Money? Asi to není tak, jak se na první pohled zdá, alespoň soudím podle toho, že vyšel rozhovor, ve kterém Game říká, že je stále volným hráčem a vyjednává s Birdmanem o tom, jak by jejich spolupráce mohla fungovat. Dodává, že nic není vytesáno do kamene, takže se nakonec třeba může rozhodnout jinak. Je to zvláštní, vzhledem k tomu jaké zprávy poslední dva měsíce kolovaly médii a jak se k tomu vyjadřovali Game i třeba Birdman. Game měl navíc na své nedávné narozeninové oslavě logo Blood Money Records, připomínající to Cash Money. Snad se v blízké době vše uvede na pravou míru. Tahle zapeklitá situace je možná i důvodem pro zrušení turné po Evropě. Asi jste zaregistrovali, že o vystoupení u nás se kromě první zprávy nezveřejnily další detaily. To třeba v Anglii byli informovaní lépe a po třech posunech, z října na listopad a potom na prosinec, se prý plánované koncerty ruší a lidé dostanou zpátky peníze. Tedy nic příjemného pro ty, co se těšili. Tak si aspoň pusťte záznam z nedávného VGX, kde Game vystoupil se singlem Ali Bomaye v doprovodu živé skupiny a Alchemista jako DJe. V rámci letošního ročníku Video Game Awards se konal i doprovodný koncert s hudbou z GTA V, kde, jak asi víte, je jedním ze songů v rádiích právě Ali Bomaye.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *