Klip, mixtape, turné a pak i album

Takový je momentálně plán pro Gamea a asi i v takovém pořadí. O klipu k singlu All That (Lady) už asi víte a od vydání záběrů z natáčení se nic dalšího neobjevilo. Během přestávky na natáčení měl ale chvíli na rozhovor, kde prozradil jiné novinky. Třeba to, že mixtape OKE měl vyjít na Den nezávislosti, tedy 4. července, ale kvůli pracovnímu vytížení jej raději vydá později, aby vydání zbytečně neuspěchal.

Nespěchá ani na další album. Název prý už má vymyšlený a tipuje, že album uslyšíme nejdříve začátkem příštího roku. Nyní se jedná i o tom, pod kterým vydavatelstvím to bude. Zůstane pod Interscope (co třeba zpět k Aftermath?) nebo zahraje na jistotu a zamíří ke Cash Money? Roli hrají hlavně peníze a já bych raději, aby více nebídl Jimmy Iovine. Peníze jdou i z koncertů a nejvíce jich je mimo Ameriku, takže na podzim můžeme čekat, že za nimi vyrazí do Austrálie a i do Evropy. Snad i přímo k nám. Rok po původním plánu, ale aspoň že vůbec.

Nedávno si Game našel další zdroj příjmu, kterým je spoluvlastnictví klubu Dream at Tru v Hollywoodu. Asi jde o lukrativní podnikání, protože teď se Game vozí v Aventadoru. Na závěr něco k hudbě. Zítra vyjde remix Clydeova nového singlu Pour Up s Gamem a Young Jeezym.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *