Game uctil památku Prince po svém

12940269_1049403515122168_708421242_n

Před sedmi lety to byl Michael Jackson, o dva roky později Nate Dogg a potom třeba ještě kamarád Lil Frogg. Všem těmto jmenovaným Game věnoval píseň po jejich smrti. Nyní mezi ně, bohužel, patří i Prince.

Už to bude týden od jeho smrti a příčina stále není veřejně známá. Nic to ale nezmění na faktu, že 57letý muzikant už nikdy nenahraje novou hudbu a už nikdy nevystoupí naživo před davy svých fanoušků. Patřil mezi ně, pro někoho možná překvapivě, i Game. Vyrůstat totiž v Americe v 80. letech totiž znamenalo vyrůstat na muzice od Prince. Ať už je vás oblíbený rapper kdokoliv, s největší pravděpodobností se k jeho smrti vyjádřil na twitter, instagramu nebo jinde. Udělat to i Game, a mimo to mu ještě vzdal hold písní Rest in Purple. Takhle brzy po smrti je podobný postup hodně ošemetný, ale myslím, že Game se s tím vypořádal s grácií. Za produkcí stojí Bongo by the Way, který se rozhodl vysamplovat When Doves Cry, což může působit trochu zvláštně, vzhledem k tomu jak se k této technice stavěl sám Prince. Hlas v refrénu patří zpěvačce Lorine Chia, které se nyní určitě rozrostla základna fanoušků.

Nyní se znovu probírá historka, kdy se Game a Prince před deseti lety potkali v Universal Studios a vzájemná spolupráce ztroskotala na tom, že Game měl ve svém textu nadávky, což pro Prince, jakožto jehovistu, bylo nepřijatelné. Mám totiž takový pocit, že ji Game zmínil už před nějakou dobou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *