Sobě beru, chudým dávám

To je Gameovo nové motto. Během turné po Austrálii daroval jednomu klukovi dvacet dolarů a tehdy ho napadlo, že by bylo nefér vůči ostatním, kdyby tím skončil. Tak vznikl The Robin Hood Project, jehož cílem je do jednoho roku rozdat lidem rovný milion dolarů. Na instagram účtu se můžete podívat, koho už zvládl rozveselit. Na poslední fotce svítí částka 22500 dolarů. Ty dostala žena, jejíž dům shořel a zůstalo v něm jejich pět dětí i její přítel. Game daroval deset tisíc, druhých deset dal Drake a zbytek doplatil jeden z producentů show Marrying The Game. Její druhá řada je už u osmého dílu. Už dříve dal deset tisíc na pohřeb šestileté dívky, která byla zastřelena v Kalifornii.

Turné u protinožců Game s Clydem mají za sebou a protože rozdává peníze, tak by potřeboval zase nějaké vydělat. Nejjednodušší způsob je udělat turné a na řadě je Evropa. Mezi potvrzené lokace patří Britské ostrovy v půlce října. Na konec října je pak naplánované vystoupení v Nizozemí. A mezi tím? Prý i Praha v pátek pětadvacátého, informuje Hiphopstage, ale ti neuvádí zdroj, takže počkejte na oficiální zprávu, než se začnete radovat.

A pokud jde o novou hudbu, tak mixtape OKE má vyjít nejdříve v říjnu, což by propragovalo turné a naopak. V rozhovoru pro australskou MTV Game řekl, že pracuje na novém albu a pokud to půjde, tak na něm nebudou žádní hosté. To už tady kdysi bylo a ne jednou, navíc už ohlásil, že na novince bude Schoolboy Q a vznikl i track s Edem Sheeranem. Nakonec něco nového k poslechu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *